engleski jezik hrvatski jezik


Iskustva - Maja i Dražen

 

Da je istina da se kockice u životu s vremenom poslože na svoje mjesto, dokazuje moj primjer. Sudbina je htjela da promijenim posao i tamo sretnem osobu koja mi je skrenula pozornost na program FertilityCare. Isprva skeptična, budući sam prošla IVF postupak u prvoj trudnoći, odlučila sam dati šansu nečemu novom. Na prvi sastanak tj. uvodno predavanje, suprug i ja, otišli smo na Valentinovo 2012.god.

Nakon upoznavanja s programom FertilityCare-a i svakodnevnog brižnog bilježenja mojih opažanja, početkom lipnja 2012. pokazao se plusić na mom testu za trudnoću. Moja draga Iva rođena je 07.02.2013.

Ono što sam naučila kroz program smatram dragocjenim iskustvom, jer ne samo da sam kroz njega postigla trudnoću bez veće muke, nego mi je program vratio vjeru i snagu u moj vlastiti organizam. Ono što sam naučila, sigurno je utjecalo na moju odluku da ovaj porod bude pod mojom kontrolom, tj. bez pasivnosti i bez kemije i drugih "dragocjenosti" moderne medicine. Naravno da sam uspjela i u dojenju (što nije bio slučaj nakon prvog poroda). Osjećam se duhovno snažnije i mirnije, sve zahvaljujući FertilityCare-u.

Ivana, hvala ti na podršci i trudu.

Maja, Dražen, Antonija i Iva
2013.

FertilityCare

NaPro

Iskustva parova