engleski jezik hrvatski jezik


Iskustva - Margita i Miljenko

 

Nakon dvije godine braka shvatili smo da imamo problem s plodnošću. Obratili smo se prvo klasičnoj medicini. Nakon obavljenih pretraga preporučena nam je umjetna oplodnja. Samo liječenje trajalo je godinu dana bez rezultata. Dijagnosticirana je smanjena pokretljivost spermija i povećana razina hormona FSH i smanjen AMH.

O FertilityCare-u smo najprije čuli od prijatelja koji je bio u programu, ali smo u to vrijeme još pokušavali začeti pomoću klasične medicine. Nakon neuspjeha, za program smo opet čuli u emisiji na televiziji pa smo odlučili pokušati. Kontaktirali smo podučavateljicu i pristupili programu. Nakon šest mjeseci praćenja ciklusa i pribavljanja nalaza NaPro liječnik je postavio dijagnozu. Ustanovljeni su još dodatni problemi s hormonima. Nakon dva mjeseca terapije ostali smo u drugom stanju. Toma se rodio 7.7.2013.

Izuzetno smo zadovoljni individualnim pristupom, susretljivošću i profesionalnošću podučavateljice koja nam je uvijek bila na raspolaganju, brzo odgovarala na naše upite i suosjećala s našim problemom. Program preporučamo svim parovima koji se bore s neplodnošću.

Margita i Miljenko
2013.

FertilityCare

NaPro

Iskustva parova